Oameni buni, deschideți ochii!

Metoda "Accidentul" lovește din nou. Țeapă de 30.000 de euro

875
1
Metoda

Articole de la același autor

Constănțenii nu dau doi bani pe sfaturile polițiștilor și continuă să cadă în plasa escrocilor care acționează prin metoda "Accidentul". 


O femeie din Constanța a dat unui necunoscut, în week-end-ul care a trecut, aproape 30.000 de euro. Vineri după-amiază, con-stănțeanca a fost sunată pe te-lefonul fix de un individ care s-a recomandat a fi fiul ei. 


Pentru că încă de la începutul discuției fiul i-a cerut ajutorul, femeia nu a mai apucat să analizeze vocea și să țină cont de fiecare vorbă a "copilului." În momentul în care acesta i-a spus că are nevoie de ajutor, deoarece a provocat un accident rutier, femeia s-a panicat. Individul i-a spus femeii că a suferit mai multe leziuni și trebuie să fie supus unor intervenții chirurgicale, dar are nevoie de bani. 


Constănțeanca nu a stat prea mult pe gânduri și imediat și-a pus la bătaie economiile. "Fiul" i-a spus că va trimite pe cineva la domiciliu, pentru a ridica suma de bani. Femeia i-a dat unui bărbat pe care nu îl cunoștea 8.000 de euro și 90.000 de lei, dar și alte bunuri. 


În momentul în care a sesizat că a fost păcălită, păgubita a sunat la 112 și a reclamat incidentul. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 1 și a ofițerilor Biroului de Investigații Criminale, care au demarat imediat cercetările. 


"Ca urmare a activităților specifice, la scurt timp de la sesizare, polițiștii constănțeni, în colaborare cu cei gălățeni, au identificat și depistat un tânăr de 17 ani, din municipiul Galați, bănuit de comiterea faptei. La momentul depistării, oamenii legii au identificat asupra tânărului suma de 8.000 de euro și cea de 90.200 de lei, sume provenite din comiterea infracțiunii. Prejudiciul a fost înapoiat părții vătămate", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat magistraților, care au decis ca tânărul să fie arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. 


Comentează știrea

mr.anaconda
2 noiembrie 2015
?????

Dar femeia a avut bani nu gluma.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.615 secunde