LACRIMI ȘI DURERE în familia tânărului mort în accidentul de pe podul IPMC

888
1
Durere și zeci de întrebări fără răspuns - așa se poate descrie starea familiei lui Pavel Cojocaru, tânărul mort în accidentul produs pe podul rutier IPMC. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 30 de ani a fost adus acasă de la Morga cimitirului central. 
Rudele tânărului spun că nu știu cum s-a putut produce o asemenea tragedie și că acesta ar fi ciupit bordura cu roata din spate și din această cauză s-ar fi petrecut tragedia. De asemenea, familia, dar și prietenii lui Pavel spun că acesta nu era teribilist, nu conducea cu viteză. 


"Așa a fost să fie. Câta durere a lăsat. Ieri m-am întâlnit cu el, m-a dus până undeva pe strada Soveja și apoi a plecat cu prietenii lui. Câteva ore mai târziu am aflat despre tragedie. Nu pot sa cred că nu mai este. Acum câțiva ani mi-am înmormântat fiul, acum ginerele. Parcă e un blestem. Și polițiștii au spus că n-au mai văzut un asemenea accident niciodată. Copilului ce să-i spunem… Nu i-am spus absolut nimic până când nu l-am adus acasă. Apoi a văzut și i-am explicat că tati e la Doamne Doamne", povestește îndurerat Dumitru Clipa, socrul lui Pavel. 
Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Care sunt semnele osteonecrozei de cap femural
Vineri, 30 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : De ce apare durerea în gât?
Pagina a fost generata in 0.7821 secunde