De ce doare sexul?

1032
1
De ce doare sexul? - sex-1338820927.jpg
Aproximativ 15% dintre femei și 5% dintre bărbați simt durere în timpul actului sexual. Găsește cauza problemei tale, ca să o poți elimina!

Durerile în timpul actului sexual pot fi cauzate de probleme psihice sau fizice. Problema poate fi, uneori, destul de ușor de rezolvat, de exemplu, prin schimbarea mărcii prezervativelor sau o porție mai lungă de preludiu. Cu toate astea, situația nu e întotdeauna la fel de simplă.

Când bărbatul simte durere

Durerea pe care bărbații o experimentează în timpul actului sexual apare în timpul erecției sau ejaculării. Durerea este, de obicei, cauzată de o infecție sau de iritații neplăcute. Durerea în timpul ejaculării poate fi cauzată de inflamarea uretrei sau prostatei.

Ea mai poate fi cauzată și de bolile cu transmitere sexuală, cum ar fi herpesul genital. Inflamația sau restrângerea prepuțului poate fi, de asemenea, dureroasă. Dacă problema este dată de o infecție, antibioticele aproape sigur o vor elimina.

Când femeia simte durerea

Femeile experimentează durere în timpul sexului în cea mai mare parte din cauza lipsei lubrifierii vaginale, care poate fi simțită de ambii parteneri la începutul penetrării, aceasta accentuându-se ulterior.

Atunci când femeia este excitată, glanda vaginală secretă un anumit fluid ce funcționează ca lubrifiant. Dacă secreția fluidului nu este suficientă, sexul poate fi foarte neplăcut sau chiar dureros pentru ea.

Secreția anormală poate apărea ca urmare a preludiului insuficient sau nesatisfăcător sau din cauza unui dezechilibru hormonal. Problemele de secreție pot fi cauzate și de tratamentul cu antihistaminice.

Această problemă poate fi rezolvată prin utilizarea unui lubrifiant adecvat. Este reco-mandat să utilizezi lubrifianți pe bază de apă în schimbul celor pe bază de ulei care pot deteriora prezervativele și pot provoca infecții vaginale.

Dacă apar probleme cu secreția în perioada de după menopauză, problema va fi cel mai eficient tratată prin terapie de substituție hormonală. (sursa: www.sexgen.ro)

Comentează știrea

sexologu
5 iunie 2012
,,,,,

pentru ca mazare nu a folosit ubrifiant ca le+a tras-o lui chiru si palaz

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Monden : Sexul care duce la despărțire
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Fun : Ce face viagra din om…
Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Cum fac dragoste vaporenii
Pagina a fost generata in 0.9302 secunde