Sexul care duce la despărțire

1939
Sexul care duce la despărțire - sex-1338577036.jpg
Sexul este un ingredient important în cuplu, dar nu reprezintă garanția unei relații fericite. Descoperă tipurile de sex care duc la despărțire!

Sexul pe apucate: o partidă de sex neplănuită incită imaginația celor doi. Alungă plictiseala într-un cuplu, dar pentru a-și păstra savoarea nu trebuie să intre în cotidian. Spontaneitatea își va pierde farmecul și plăcerea se va diminua în timp. Sexul în grabă este lipsit de gesturi afectuoase și tandrețe. O viață sexuală împlinită are nevoie și de emoție pentru a spori plăcerea. Așadar, sexul spontan trebuie alternat cu partide de dragoste prelungi și satisfăcătoare.

Sexul monoton: sexul poate deveni plictisitor în relațiile de durată, dar și în cele înfiripate de puțin timp. Dacă urmează același scenariu, cu siguranță nu va prevesti nimic bun. Aceeași poziție, preludiul banal și actul sexual care se rezumă la câteva minute de zgâlțâială, vor diminua treptat interesul. Infidelitatea sau despărțirea vor fi inevitabile la un moment dat. Sexul are o importanță majoră în cuplu, dar la fel de mult contează și calitatea lui, nu doar cantitatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Fun : Ce face viagra din om…
Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Cum fac dragoste vaporenii
Pagina a fost generata in 3.4513 secunde