Lectorul de la UMC rămâne în arest

223
1
Lectorul de la UMC rămâne în arest - arest133924156413504190521361400-1382101153.jpg

Articole de la același autor

Lectorul Universității Maritime Constanța, Emilian Anatoli Costache, dar și Dumitru Florin Merăuță, fost student la UMC, rămân în arest. 

Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Constanța și este definitivă.

Zilele trecute, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, Tribunalul Constanța a prelungit mandatele de arestare ale celor doi.

Emilian Anatoli Costache este suspectat de trafic de influență, dare de mită, fals privind identitatea și fals în înscrisuri sub semnătură privată. În sarcina lui Merăuță s-a reținut comiterea infracțiunilor de trafic de influență, dare de mită, fals privind identitatea și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Comentează știrea

viva
18 octombrie 2013
sms

Incarca-ti cartela telefonului mobil gratuit, luna de luna, sau retrage-ti banii acumulati direct in contul tau bancar . Cum este posibil acest lucru ? Cu ajutorul noului serviciu GRATUIT de publicitate prin SMS, primesti informatii despre cele mai noi evenimente, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti, direct pe telefonul tau mobil, si in acelasi timp esti si platit pentru asta ! Profita si tu de aceasta oportunitate unica de la noi in tara, si alatura-te comunitatii viva pentru a-ti asigura un venit in plus. Totodata vei fi la curent cu cele mai noi evenimentele, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti. AFLA MAI MULTE : ==> http://bit.ly/1aSrviH

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Conducerea UMC schimbă… de drum
Pagina a fost generata in 1.8772 secunde