Lichidatorul judiciar Viorel Pîrlog a fost eliberat din arest

1674
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au admis recursul declarat de lichidatorul judiciar Viorel Pîrlog, acuzat de comiterea infracțiunii de trafic de influență, împotriva măsurii arestului preventiv. Prin dispoziția magistraților, Pîrlog a fost pus în libertate, urmând ca procesul său să se desfășoare de acum încolo cu inculpatul în stare de libertate.
Pîrlog este acuzat că, la data de 6 mai 2010, a pretins suma de 1.000 de lei, din care a primit efectiv 600 de lei, de la Iancu Nere, administratorul statutar al societății aflate în procedură de insolvență, promițând în schimb că va interveni pe lângă judecătorul sindic pentru soluționarea cauzei într-o manieră favorabilă denunțătorului.
Tot în sarcina lui Pîrlog se reține faptul că, în perioada 7 - 10.09.2010, în mod repetat, ar fi pretins insistent de la denunțătorul Iancu Nere suma de 4.000 de lei, pe care a primit-o la data de 10 septembrie 2010. Banii
i-ar fi primit în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă judecătorul sindic - funcționar public, asupra căruia a lăsat să se înțeleagă că are influență, exemplificând în acest sens cazurile mai multor persoane din județul Tulcea, pe care le-ar fi ajutat într-o manieră similară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.332 secunde