Luare de mită la APIA. Directorul adjunct al instituției, REȚINUT de DNA!

1674
Luare de mită la APIA. Directorul adjunct al instituției, REȚINUT de DNA! - cropbogdandumitrascu11640170357-1640172058.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța l-au reținut pe directorul adjunct al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură București, Bogdan Dumitru Dumitrașcu, sub acuzația de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, „pe 10 decembrie 2021, inculpatul Dumitrașcu Bogdan Dumitru, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 euro pentru a o angaja pe fiica acesteia în cadrul A.P.I.A. – Structura Centrală și, ulterior, să o transfere la o agenție județeană, situație ce o avantaja din punctul de vedere a domiciliului. Cu aceeași ocazie, inculpatul ar mai fi precizat că dorea ca banii să-i remiși în două tranșe, respectiv înainte și după angajare”.

În contextul menționat mai sus, marți, 21 decembrie 2021, inculpatul Dumitrașcu Bogdan Dumitru ar fi primit o primă tranșă, în valoare de 5.000 lei (echivalentul a 1.000 euro), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante, au mai arătat procurorii.

Suspectul urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde