Maia Morgenstern, premiată pentru întreaga carieră la TIFF 2022

209
Maia Morgenstern, premiată pentru întreaga carieră la TIFF 2022 - maia-1656249661.jpg

Articole de la același autor

Actrița Maia Morgenstern a fost premiată pentru întreaga carieră. Distincția de excelență i-a fost oferită la festivitatea de încheiere a TIFF, organizată la Cluj-Napoca.potrivit Antena3.ro


Au fost desemnați și premianții peliculelor prezente de-a lungul celor 10 zile de festival. Anul acesta trofeul Transilvania merge în Bolivia.

Filmul bolivian ”Casa noastră/ Utama” a fost marele câștigător al trofeului Transilvania în cadrul celei de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film. Regizorul Alejandro Loayza Grisi a primit premiul de 10.000 de euro. Producția boliviană a cucerit juriul, dar și pe spectatori.

Actrița Maia Morgenstern a fost omagiată cu premiul de excelență pentru întreaga carieră dedicată scenei și marelui ecran.


”Vă mulțumesc această seară! Aș vrea să vă mulțumesc tuturor, aș vrea să vă mărturisesc tuturor că mă încearcă simțăminte puternice și ambivalente, chiar contradictorii.

E un moment magic al premierei, a excelenței, care mă face foarte fericită, mă emoționează profund”, a spus Maia Morgenstern la primirea premiului de excelență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4944 secunde