Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada canapelei, a fost eliberată după 11 ore de audieri

215
Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada canapelei, a fost eliberată după 11 ore de audieri - cordonpolitistimamafetita12aniuc-1686332148.jpg
După audierile începute vineri dimineață, la ora 6.00, mama Anei, fetița de 12 ani care a fost găsită moartă sub o canapea, într-un apartament din Capitală, a fost eliberată, informează Antena 3.


„Nu au rezultat acte care să o implice în mod direct în moartea fetei”, au transmis surse din rândul anchetatorilor. Femeia a fost audiată în calitate de martor, vreme de 11 ore.


Mama fetiței a fost adusă joi seara, 8 iunie, în România, după ce a fost reținută marți în Spania, unde se afla la muncă. În fața reporterilor, femeia a susținut că nu i-a făcut rău fiicei sale, dar nu poate spune același lucru despre concubinul ei. Ulterior, ea a fost adusă la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.


Cadavrul copilei a fost găsit în apartamentul care fusese închiriat de cei doi adulți în sectorul 4 al Capitalei, băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada canapelei. Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre trupul unei femei, dar trei zile mai târziu, au anunțat că victima este o fată de 12 ani.


Concubinul femeii a fost dat miercuri în urmărire internațională, după ce Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. El este considerat principalul suspect în dosarul de omor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2171 secunde