Marcel Vela: Corespondența, livrată în cutia poștală a destinatarului

382
Marcel Vela: Corespondența, livrată în cutia poștală a destinatarului - dd-1588007932.jpg

Articole recomandate

Angajații Poștei Române vor livra corespondența destinatarilor direct în cutia poștală pe durata stării de urgență, excepție făcând actele de procedură judiciară, a anunțat, luni, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, potrivit Agerpres.

"Pe durata stării de urgență, trimiterile poștale înregistrate pot fi predate destinatarilor de către personalul Companiei Naționale Poșta Română prin introducerea în cutia poștală sau, în lipsa acesteia, prin afișarea la adresa destinatarului, cu o singură excepție - actele de procedură judiciară. Poștei Române îi rămâne obligația stabilirii cadrului instituțional și de răspundere pentru modul în care se desfășoară această activitate", a declarat Marcel Vela, citând Ordonanța militară nr. 10.

Ordonanța militară nr. 10 prevede la art. 4:

"(1) Pe durata stării de urgență, trimiterile poștale înregistrate pot fi predate destinatarilor de personalul C. N. Poșta Română SA prin introducerea în cutia poștală sau, în lipsa acesteia, prin afișare la adresa destinatarului, cu excepția actelor de procedură.

(2) C.N. Poșta Română SA îi revine obligația stabilirii cadrului instituțional și răspunderea pentru modul în care se desfășoară activitatea prevăzută la alin. (1).

(3) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.97 secunde