Mariana Câmpeanu, audiată la DNA

77
Mariana Câmpeanu, audiată la DNA - 1378032959campeanu2-1411035208.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu a fost audiată, azi, la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind pensionarea pe caz de boală și indemnizația de însoțitor acordate soțului acesteia în 2005, când Câmpeanu era șefa Casei de Pensii Ilfov, spun surse judiciare.


Mariana Câmpeanu a fost chemată vineri la Direcția Națională Anticorupție pentru a da declarații în calitate de martor în acest dosar, însă aceasta a anunțat procurorii că poate veni joi, au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Centrul de Investigații Media a scris, într-un material publicat în 18 februarie, că ministrul Mariana Câmpeanu i-ar fi dat soțului său, Iulian Câmpeanu, în 2005, când conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie și indemnizație de însoțitor, în urma încadrării în gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate în baza unor "acte neclare și diagnostice discutabile".

Legat de modul în care Iulian Câmpeanu a primit pensia și indemnizația de însoțitor, autorii materialului au scris că acesta este "suspect" în primul rând pentru că beneficiarul "nu locuia în Ilfov, ci în București, oficiul din Ilfov nefiind cel teritorial în cazul său".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : ÎPS Teodosie, urmărit penal de DNA
Pagina a fost generata in 3.1827 secunde