Martor misterios, audiat în procesul lui "Cristel"

2225
Martor misterios, audiat în procesul lui
Un martor cu identitate prote-jată căutat de șase luni de zile de judecători a fost audiat, ieri, de judecătorii constănțeni în dosarul în care Petrică Tomescu, Lucian Călimărea și Cristian Gherghișan, membri ai clanului "Spaniolu", sunt acuzați că au încercat să îl omoare pe Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", membru al grupării interlope "Frații".
Bărbatul, audiat prin sistemul audio-video special al instanței, a spus că ar fi fost de față, într-o seară din luna februarie 2007, când trei persoane ar fi pătruns furioase în atelierul de tapițeri de pe strada Atelierelor și s-au repezit cu un topor asupra lui "Cristel".
"Totul s-a întâmplat mult prea repede ca să văd cine ținea toporul", a mai spus martorul audiat. Întrebat de magistrați de ce nu s-a prezentat la proces deși de șase luni este citat, bărbatul a spus că a fost determinat să se prezinte în urma insistențelor telefonice ale lui "Cristel", care îi zicea să vină să dea declarație.
Din cauză că expertiza medico-legală ce trebuia efectuată nu a fost finalizată, Tribunalul Constanța a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 24 ianuarie 2011.
Pentru a doua oară în acest proces, "Cristel" a spus din nou judecătorilor că nu vrea să mai fie citat în acest dosar în care este parte vătămată, deoarece are avocat ales care să îl reprezinte.
Tomescu, Călimărea și Gherghișan sunt acuzați că, în luna februarie 2007, i-au aplicat o bătaie soră cu moartea lui Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", membru al grupării rivale "Frații".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4143 secunde