Mesajul generalului Gabriel Oprea de Ziua Marinei: “Nu este uşor să fii militar, dar la fel de greu este să ai în familie un militar, mai ales când este în Forţele Navale”

422
Mesajul generalului Gabriel Oprea de Ziua Marinei: “Nu este uşor să fii militar, dar la fel de greu este să ai în familie un militar, mai ales când este în Forţele Navale” - general-1660470989.jpg

Articole de la același autor

Presedintele UMPMV, generalul (r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Marinei Române. “La cea de-a 120-a aniversare a Zilei Marinei Române, UMPMV mulţumește marinarilor militari pentru eforturile depuse în activitatea lor şi îi felicită pentru modul în care îşi îndeplinesc misiunile., potrivit Realitatea.net


Bucuria acestei zile este deplină pentru că sărbătorim un corp de elită al Armatei Române, care ne reprezintă cu profesionalism peste tot în lume. Aceşti veritabili ambasadori ai României care, prin faptele lor, vorbesc despre onoare şi profesionalism, sunt mândria Armatei Române.

Nu este uşor să fii militar. Dar la fel de greu este să ai în familie un militar, mai ales când este în Forţele Navale.

Toţi aceşti bărbaţi curajoşi şi toate aceste femei curajoase merită din plin respectul nostru. Cei care nu au militari în familie, nu ştiu ce înseamnă să trăieşti astfel. Dar nu ştiu nici ce înseamnă să vezi steagul tricolor fluturând mândru la catarg.

Preţuirea şi recunoştinţa pe care le datorăm eroilor marinari sunt neştirbite, iar amintirea lor va rămâne veşnic în inimile noastre. Pentru aceşti temerari care de-a lungul timpului şi-au dat viaţa, respectând Jurământul suprem, pentru apărarea Ţării şi pentru gloria navigaţiei româneşti, nicio apreciere nu este prea mare. Exemplul lor va rămâne veşnic scris în inimile noastre.

“La Mulţi Ani!” tuturor românilor care îşi serbează ziua numelui de Sfânta Maria şi celor care îşi dedică viaţa apărării întinderilor de ape ale ţării!", a transmis președintele UMPMV, generalul în rezervă Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării și de Interne.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3195 secunde