METODA ACCIDENTUL încă face victime: o femeie de 78 de ani, păcălită. Suspecții, prinși cu ajutorul polițiștilor din Constanța

1897
METODA ACCIDENTUL încă face victime: o femeie de 78 de ani, păcălită. Suspecții, prinși cu ajutorul polițiștilor din Constanța - xmetodaaccidentul3-1671441321.jpg
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au depistat în flagrant delict şi condus la cercetări 2 bărbați, ambii de 34 de ani, bănuiţi de înşelăciune prin metoda accidentul. Aceștia au fost reținuți în cursul serii trecute.

Astfel, la data de 15 decembrie, o altă persoană ar fi contactat telefonic victima, o femeie, de 78 de ani, din Câmpineanca și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiului acesteia într-un accident rutier, i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a-i oferi unui „medic”, în paralel ținând legătura și cu cei doi bărbați de 34 ani. Ulterior, la data de 16 decembrie, în jurul orei 00.45, cei doi s-ar fi prezentat la domiciliul victimei, de unde au ridicat 1.500 de euro și 3.000 de lei, moment în care polițiștii de investigații criminale au intervenit și i-au surprins în flagrant delict.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Focșani. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, al polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța și ai Secției 1 Poliție Rurală Golești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde