Microbuzele maxi-taxi din Constanța - "Bătaie de joc!"

231
3
Microbuzele maxi-taxi din Constanța -

Articole de la același autor

Mulți constănțeni sunt nemulțumiți de transportul maxi-taxi din municipiul Constanța. O dovedesc mesajele postate pe pagina web www.cugetliber.ro sau pe pagina Facebook a ziarului, în urma articolului publicat în ediția de marți, 6 mai, sub titlul "Cine se mai simte în siguranță în maxi-taxi?". 


"Mizerabil, șoferii sunt indolenți și tratează pasagerii ca pe sacii de cartofi și înghesuie cât mai mulți, chiar dacă legea nu le-o permite. De unde, din cauza supraaglomerării, apare riscul mare de accidente…", a transmis o cititoare, Amico Kyky: 


Un alt constănțean consideră că aceste microbuze sunt "adevărate coșciuge pe roți". "Ați zugrăvit corect situația acestor maxi-taxi. Sunt adevărate coșciuge pe roți, iar șoferii lor lasă mult de dorit. Și în 310, pe linia B-dului Lăpușneanu situația este la fel. Șoferii se cred la NFS, răspund urât călătorilor atunci când se sesizează că-i înghesuie precum sardinele, iar muzica este dată destul de tare, cât să nu poți vorbi la telefon. Păcat că nimeni nu face nimic! Nimeni nu ia atitudine! Dar, asta-i România!", a transmis un cititor care s-a semnat "pasager". 


Aceeași problemă este semnalată și pe transportul interurban. Carmen ne-a transmis: "Microbuzul pe traseul Gară Constanța - Năvodari circulă îngrozitor. De la gară până la City Mall merge cu viteză de melc, 25 - 30 de minute, pentru că șoferul nu e mulțumit cu câți pasageri are… trebuie să fie arhiplin! Oricum, văd că de atâția ani nu s-a luat nicio măsură". 
În schimb, Felicia spune că nu a întâmpinat probleme în transportul cu maxi-taxi. "Circul frecvent, dar nu mi s-a întâmplat nimic anormal". 
xxx
Considerați că microbuzele reprezintă o reală problemă în traficul din Constanța? Vă simțiți în siguranță, atunci când urcați într-un astfel de mijloc de transport public? Așteptăm părerile și experiențele dvs. trăite în maxi-taxi pe pagina web www.cugetliber.ro, la dezbaterea "De ce îți este frică să te urci în microbuzele din Constanța?"; nu ezitați, de asemenea, să ne transmiteți cât mai multe detalii (traseu, număr de înmatriculare) și chiar fotografii sau filmări. 


Comentează știrea

buy hermes belt online
18 mai 2014
buy hermes belt online

montre hermes usa Stiri Eveniment : Microbuzele maxi-taxi din Constanța - "Bătaie de joc!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online buy hermes belt online http://lamborg-castle.dk/buy-hermes-belt-online-india-6845.asp

MBT Ema Shoes
2 iunie 2014
MBT Ema Shoes

mbt shoes sale amazon Stiri Eveniment : Microbuzele maxi-taxi din Constanța - "Bătaie de joc!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Ema Shoes http://www.morarkango.com/mbt/mbt-shoes-sale-ireland.asp

designer handbags wholesale uk
9 iunie 2014
designer handbags wholesale uk

hermes shop k?ln nippes Stiri Eveniment : Microbuzele maxi-taxi din Constanța - "Bătaie de joc!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online designer handbags wholesale uk http://tesdell.com/oldsite/billpay/images/hermes-birkin-replica-usa-and-bags-for-valentine.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Social : Cum poate fi salvat RATC-ul
Pagina a fost generata in 0.4431 secunde