Ministerul de Externe, avertisment pentru românii care pleacă în vacanțe

152
Ministerul de Externe, avertisment pentru românii care pleacă în vacanțe - maeromaniaxl-1562762925.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe îi avertizează pe românii care se află ori intenționează să meargă în Croația sau Italia că în perioada următoare vremea se va înrăutăți în aceste două state, fiind prognozate ploi, furtuni și scăderi de temperatură.


Potrivit sursei citate, în Croația, Institutul Hidro-Meteorologic local a anunțat intensificări ale vântului și temperaturi scăzute, îndeosebi în regiunile din estul și sudul țării.

Autoritățile croate au emis, pentru ziua de miercuri, cod portocaliu de furtună, precipitații intense și intensificare a vântului în regiunile Knin, Istria, Split, Dalmația, canalul Velebit, golfurile Kvarner și Kvarneric, precum și cod galben pentru regiunile Karlovac, Gospic, Rijeka și Dubrovnik. De asemenea, locuitorii au fost preveniți cu privire la posibilitatea existenței unor disfuncționalități în rețeaua electrică.

În Italia, Serviciul de Protecție Civilă a atenționat că, marți și miercuri, mai multe regiuni din zona de centru-nord a țării se vor confrunta cu fenomene meteorologice intense, sub formă de ploi și furtuni. A fost emis cod galben de precipitații intense, grindină, furtuni și intensificări ale vântului în regiunile Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna, Marche, Piemonte, Toscana și în Provincia Autonomă Trento.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5503 secunde