Minor arestat, după ce a înjunghiat un bărbat la un botez. Motivul, de-a dreptul incredibil!

183
Minor arestat, după ce a înjunghiat un bărbat la un botez. Motivul, de-a dreptul incredibil! - arestatretinutcatuse-1661321100.jpg
Un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Letca Nouă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi înjunghiat un bărbat la un botez din cauza unei melodii cântate la eveniment.


Ce spune Poliţia despre acest eveniment



"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Mihăileşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost înjunghiată la un botez. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august 2022, ora 02:30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul, de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani", se arată într-un comunicat de presă, emis de IPJ Giurgiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3004 secunde