Video VIDEO. Fostul primar din Bărăganu, încătușat în timp ce era pe câmp. "Poliția Topraisar comite abuzuri!"

8127
Fostul primar al localității Bărăganu, Titu Neague, și soțul actualei primărițe, Magdalena Neague, a făcut public pe rețelele de socializare faptul că a fost încătușat de oamenii legii de la Secția 9 Poliție Rurală Topraisar.
 

Acesta susține că i s-a făcut o nedreptate și urmează să trimită petiții la forumurile superioare.
 

„În timp ce remediam o defecțiune sub combină, doi polițiști, o polițistă și un civil, au intrat pe proprietatea societății și m-au încătușat! Nu este pentru prima dată când Poliția Topraisar comite abuzuri și hărțuiește societatea SC La Titu Frumosu SRL, societate care, în baza unui drept real deține terenuri pe care a înființat culturi. Mâine (n.r. duminică, 19 iunie) am să vorbesc cu avocații, voi depune petiții la președinție și procurorul general al României. Există la Poliția Topraisar nenumărate petiții în care am arătat cum acești infractori au retrocedat 180 ha islaz, proprietatea satului Mereni, petiții care stau prăfuite în sertarele acestor polițiști. Ciucardel spune că este protejat de IPJ Constanța, cât și de procurori din parchetele constănțene, cărora le-a împărțit aceste suprafețe de izlaz. Halal poliție, domnule ministru de interne!”, este mesajul postat în spațiul public de fostul edil.


Referitor la incident, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis următorul punct de vedere: „La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, recoltează, în mod ilegal, cereale dintr-o solă aparținând administrației publice locale din comuna Mereni.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat mai multe utilaje agricole, fiind observate mai multe persoane, cărora li s-a solicitat să se legitimeze, în vederea stabilirii situației de fapt.

Bărbatul în cauză, de 63 de ani, a refuzat să coboare din utilajul în care se afla, refuzând, de asemenea, cooperarea și legitimarea, manifestând un comportament recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul Secției 9 Rurală Topraisar.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare de posesie”.

  

Sursă: Facebook, Titu Neague.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4778 secunde