Minoră de 13 ani cu multiple afecțiuni, dusă la Iași să nască. Tatăl copilului, un bărbat de 60 de ani

2993
O fată de 13 ani dintr-un centru maternal din municipiul Bârlad a fost transportată, astăzi, la Centrul Universitar Iași, cu un elicopter SMURD, după ce adolescentei i s-a declanșat nașterea, suferind de multiple afecțiuni, informează Mediafax.

Transportată la Spitalul de Urgență Bârlad adolescenta a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Clinica de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Universitar Iași, având în vedere multiple complicații cardiace, renale și pulmonare pe care adolescenta le avea.

Adolescenta se afla în Centrul Maternal Bârlad încă din septembrie a acestui an, fiind sub supravegherea specialiștilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

"Pacienta a ajuns la noi la spital cu dureri de naștere, însă ținând cont de multiplele complicații pe care le avea s-a decis transferarea la Clinica de maternitate din Iași. Adolescenta a mai fost internată la Clinica Univeristară la începutul lunii noiembrie din cauza complicațiilor apărute pe perioada sarcinii. De altfel, cei de la Clinica Universitară au spus că cel mai bine ar fi ca adolescenta să nască acolo din cauza complicațiilor cardiace, renale și pulmonare de care suferă, a declarat managerul Spitalului de Urgență Bârlad, Viorel Petcu.

Potrivit sursei citate, adolescenta avea contraindicații totale de a rămâne însărcinată având în vedere problemele medicale pe care le avea, precum și vârsta acesteia.

Adolescenta este însărcinată în 37 de săptămâni, tatăl biologic al copilului fiind, cel mai probabil, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Coroiești, satul de domiciliu al adolescentei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la intrarea în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4259 secunde