Minori dispăruţi, violenţă şi infracţiuni. Ce măsuri ia Poliţia Constanţa pentru siguranţa în mediul şcolar

314
Minori dispăruţi, violenţă şi infracţiuni. Ce măsuri ia Poliţia Constanţa pentru siguranţa în mediul şcolar - xpreventivescoli3-1653469291.jpg
Modelarea factorului uman, prin responsabilizarea elevilor privind siguranța în mediul școlar, reprezintă unul dintre obiectivele polițiștilor constănțeni, în această perioadă. În acest context, pentru a preveni violențele în rândul minorilor, disparțiile de minori și infracţiunile în care aceştia pot fi implicaţi, polițiștii Biroului Siguranța Școlară, împreună cu poliţişti ai Biroului Protecţia Animalelor şi cei ai Serviciului Acţiuni Speciale, au desfășurat ieri, 24 mai, activități preventiv-educative la Şcoala Gimnazială „George Enescu” din orașul Năvodari. Polițiștii au prezentat elevilor normele care ar trebui respectate în cadrul unităţilor de învăţământ, modalități de autoprotecție, pentru diferitele situații în care copiii s-ar putea afla la un moment dat, dar şi consecinţele unui comportament deviant în mediul şcolar.

De asemenea, elevii au asistat la demonstraţiile desfășurate de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi au primit recomandări, de la polițiștii Biroului pentru Protecţia Animalelor, cu privire la protejarea animăluţelor de companie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde