Minori prinși în timp ce spărgeau o mașină, în stațiunea Mamaia

121
1

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Poliție pentru stațiunea Mamaia au prins, luni după amiază, cinci minori, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, toți din Constanța, care spărseseră o mașină.

Cei cinci au pătruns în interior prin forțarea sistemului de asigurare. Asupra minorilor a fost găsit și un GPS, pentru care cei cinci nu au putut da explicații. Polițiștii au stabilit că aparatul fusese furat în aceeași zi, dintr-un alt autoturism. Minorii sunt cercetați, în stare de libertate, pentru furt calificat. 

Comentează știrea

eveniment
4 septembrie 2013
prostituție jurnalistică

E tare știrea, Andreea. ca și cea dinainte, pe care am citit-o cu mașinile lovite. Numai că tu n-ai înțeles un lucru elementar pentru a practica meseria de jurnalist. O știre trebuie să conțină mai multe elemente, altfel iese o bazaconie sau o aberație. Nu știu de unde le ,,culegi" tu și care-ți este ,,sursa", dar ambele sunteți jalnice. Eu îi sugerez șefului tău să te mute la redacția ,,diverse", poate acolo ai mai mult succes, iar dacă nu mai sunt locuri, la departamentul ,,curățenie", căci poate acolo ai un randament mai bun. Hai pa, simpatico !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Ce fură hoții constănțeni din locuințe
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu strugurii în sac
Pagina a fost generata in 1.17 secunde