La aflarea veștii despre demolarea de la Histria

Miron Cozma: "Voi face denunț penal pentru violare de domiciliu"

3164
3
Cuplul Miron Cozma și Marinela Nițu se numără printre locatarii hotelului Histria, din stațiunea Mamaia, și locuia într-una din camerele aflate la etajul patru, care urmează să fie demolat de autoritățile statului. Cei doi nu se aflau ieri în Constanța, în momentul în care mascații și angajații hotelului au golit camerele. La aflarea veștii, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a afirmat: "Este incredibil de-a dreptul. S-a întâmplat într-o manieră comunistă. Nu stau să judec legalitatea sau ilegalitatea demolării, dar îi voi da în judecată pentru violare de domiciliu. Nici proprietarul nu avea dreptul să intre fără ca noi să fim anunțați. Ca un gest de omenie, trebuia să ne anunțe să ne căutăm o casă în care să ne mutăm în prag de sărbători". În plus, a adăugat Miron Cozma, ar fi avut în apartament bunuri de valoare, bani și bijuteriile soției.

Comentează știrea

marineru
28 decembrie 2011
cozma violat

Asta da viol.Nici nu se compara cu violarea Bucurestilor de catre Cozma si ortacii sai.

jiji
28 decembrie 2011
BRAVO

Bravo. Trebuia sa se inceapa demolarea lucrarilor abuzive. Nu conteza cu cine ci rezultatul. Cat depsere onor cozma - avea pe naiba domiciliul acolo- fumigene securiste.

Mine
28 decembrie 2011
Violare de domiciliu

Luceafarul huilei avea contract de inchiriere , sau are chitante de plata lunara a chiriei ? Daca are , in justitie va fi foarte greu pentru " demolatori " . Andarstend ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde