Cum puteți să faceți, la munte, reclamație la Protecția Consumatorilor

3124
2
Cum puteți să faceți, la munte, reclamație la Protecția Consumatorilor - partie-1325035126.jpg
Dacă vă planificați un concediu la munte în această perioadă, atenție la ce mâncați pe pârtie sau în fast-food-urile din zonă. Comisarii Protecției Consumatorilor au depistat în mai multe spații de alimentație publică produse alimentare cu termene de valabilitate depășită. Lista cuprinde crenvurști expirați, prăjituri stricate și pastă de mici veche. Comandamentul de iarnă al Protecției Consumatorilor a aplicat amenzi în valoare de 303.000 lei și 76 de avertismente.

Nici spațiile de cazare controlate nu au fost toate în regulă, fiind depistate lipsuri ale dotărilor, cum ar fi halat, papuci și prosop, lipsa materialelor tipărite în limba română, dar și lipsa informațiilor privind serviciile suplimentare oferite turiștilor.

Sediile Comandamentului de iarnă sunt deschise zilnic, între orele 10.00 și 18.00, de luni până sâmbătă și duminica, între orele 10.00 și 16.00, în centrele operaționale din Brașov - tel. 0268/413.951, Bran - tel. 0784/637.802, Predeal - tel. 0784/637.836, Sinaia - tel. 0244/576.436 sau 0721/399.159, Bușteni - tel. 0244/576.436 sau 0721/399.159.


Comentează știrea

goe
28 decembrie 2011
zi merci de vacanta,ca ajunge

Daca prinzi un concediu la munte si ai bani de el trebuie sa faci o mie de cruci ca altii nu au nici ce pune pe masa nu sa mai faci si reclamatie.

1946 si 2012=diktatura
28 decembrie 2011
DobiBoci S.A.-cu colindul!!

Poate ne invata Protectia...,si cum sa ferom cutiile postale de raidurile / incursiunile / jignirile care i se aduc de catre : Palazu Mic(vesus palas), Jiji l`amorozo(versus chiru), stravositi si alti dobiboci=pedelaci(prin pliantele puse acolo-desi la intrare exista o masa si cutie ,pentru publicitate)

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Țepe cu produse tradiționale
Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Câte E-uri conțin chipsurile
Pagina a fost generata in 0.6731 secunde