Misiuni în week-end pentru jandarmi, polițiști și pompieri

178
Misiuni în week-end pentru jandarmi, polițiști și pompieri - misiuni-1509113348.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Sâmbătă, 28 octombrie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanța și HCF Piatra Neamț, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanța, cu începere de la ora 14.00. 


Tot mâine, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului "Central" din Techirghiol, în vederea asigurării măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ASSCS Farul Constanța și ACS Înainte Modelu Călărași, programat să înceapă la ora 15:00, dar și în zona stadionului "Tineretului" din Cernavodă, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă și F.C. Unirea Slobozia, cu începere de la aceeași oră.


În aceeași zi, în intervalul orar 10:00 - 13:00, oamenii legii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv "Constanța pedalează", ce va avea punctul de start în zona telegondolei din stațiunea Mamaia. Duminică, 29 octombrie, jandarmii constănțeni vor acționa pentru asigurarea climatului de normalitate civică la crosul "Turul Mării Negre", ce va avea loc pe plaja Modern, între orele 9.00-14.00. 


"Pentru desfășurarea în siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial", susțin reprezentanții jandarmilor constănțeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde