Misterul sinucigașei de pe strada Ecoului

3360
Misterul sinucigașei de pe strada Ecoului - d09d9b95c43f12cfdeb33fbcec260ee9.jpg
Femeia în vârstă de 37 de ani care s-a aruncat, luni, de Ziua Îndrăgostiților, de la etajul șase al unui bloc din cartierul Faleză Nord, era manager la o firmă din Constanța și iubita lui Alexandru Mincu, fiul regretatului Marin Mincu - critic literar și fost decan al Facultății de Litere, din cadrul Univer-sității "Ovidius" din Constanța.
Elena Liliana Hristodorescu, de 37 de ani, era manager la firma Marks & Spencer Constanța și, de ceva vreme, trăia o poveste de dragoste alături de Alexandru Mincu, lector universitar al Facultății de Fizică din cadrul Universității Ovidius din Constanța.
Tânăra s-a mutat în apartamentul bărbatului, de pe strada Ecoului, din Constanța, în urmă cu două - trei luni, spun polițiștii. Numai că, din câte se pare, între cei doi au intervenit anumite probleme. Cel puțin acestea sunt presupunerile oamenilor legii, care, altfel, nu au cum să justifice gestul disperat al tinerei femei, ce avea în față o carieră strălucitoare, dar care a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul șase.
Alexandru Mincu plecase, luni dimineață, spre București. El a declarat oamenilor legii că nu a avut vreo discuție în contradictoriu cu iubita sa, fiind luat prin surprindere de gestul Elenei. Mai mult decât atât, Mincu a declarat că niciodată nu ar fi înșelat-o pe iubita sa.
Biletul de adio pe care femeia l-a lăsat în casă arată însă dezamăgirea pe care o trăia. Ea i-a scris: "Eu ți-am dat sufletul meu, dar tu nu ai știut ce să faci cu el!"
Amintim că luni, în jurul orei 13, polițiștii de la Secția 1 au fost anunțați că o femeie zace pe caldarâm, lângă un bloc din cartierul Faleză Nord. Vreme de mai multe ore, oamenii legii au încercat să identifice cadavrul, numai că niciunul dintre vecini nu o cunoștea pe tânăra care se zdrobise lângă bloc, deși aceasta era îmbrăcată în în pijamale și halat de baie. Abia în jurul orei 16, după ce Alexandru Mincu a ajuns acasă, s-a reușit identificarea femeii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2071 secunde