Moarte suspectă în Costinești. Două turiste, căutate de Poliția Constanța

427

Articole de la același autor

Tânărul găsit, vineri noaptea, 19 iulie, în stare gravă în hotelul "Ta-lisman" din Costinești a murit, luni, în Spitalul Județean Constanța. Polițiștii au înregistrat decesul ca fiind suspect și efectuează cercetări. Necropsia, efectuată în cursul zilei de ieri, a stabilit că rana care a dus la deces a fost provocată de o cădere de la înălțime.

Reamintim că Mihai Oltean, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit la sfârșitul săptămânii trecute, inconștient și cu o rană gravă la cap, în unitatea hotelieră deținută de părinții săi, de pe strada Delfinului, din stațiunea Costinești. El a fost găsit de o cameristă și transportat în comă la spital.

În primă fază, polițiștii au presupus că tânărul a fost victima unei infracțiuni, căci în autoturismul său, un Jeep, a fost găsită o bâtă de baseball. Ulterior, un amic al acestuia le-a povestit anchetatorilor că în noaptea precedentă tânărul a petrecut, s-a îmbătat, iar la un moment dat s-ar fi urcat pe autoturism să încerce să acționeze manual decapotarea. Dar, pentru că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.

"Polițiștii Serviciului de In-vestigații Criminale au declanșat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei, care în noaptea de 19 iulie, ar fi fost ultimele persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viață și cu care acesta și-ar fi petrecut seara la Costinești. Persoanele în cauză sunt rugate să sune la Serviciul de Urgență 112 sau la Serviciul Investigații Criminale, telefon 0241/611.364", se precizează într-un comunicat al Poliției Con-stanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6296 secunde