Morun imens capturat din Dunăre, salvat de polițiștii de frontieră

488
Morun imens capturat din Dunăre, salvat de polițiștii de frontieră - morunpescar38206600-1359048582.jpg

Polițiștii de frontieră au salvat și vor reda mediului natural un morun de peste 200 de kilograme capturat de doi bărbați din județul Ialomița pe brațul Borcea al fluviului Dunărea, transmite realitatea.net.

Joi, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Fetești, județul Ialomița și S.T.P.F. Călărași au desfășurat o acțiune pentru combaterea braconajului piscicol. În timpul acțiunii, ei au depistat, pe brațul Borcea al fluviului Dunărea, la km 35, o barcă pescărească în care se aflau doi bărbați, Costel E. și Gheorghe N., în vârstă de 22, respectiv 39 de ani, ambii din județul Ialomița. Aceștia capturaseră, cu ajutorul unor plase de pescuit, un pește din specia morun, cu o lungime de circa trei metri și o greutate de aproximativ 200 de kg.

Cei doi ialomițeni au fost duși la pontonul de acostare al Poliției de Frontieră Fetești în vederea continuării cercetărilor, iar peștele va fi redat mediului acvatic, după ce lucrători din cadrul Gărzii de Mediu îi vor implanta un cip de monitorizare, completează sursa citată.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.72 secunde