N-a ținut! Voia să "stoarcă" 10.000 lei prin metoda "Accidentul"

409
1
N-a ținut! Voia să

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța efectuează cercetări în cazul unei noi tentative de înșelăciune prin așa numita metodă "Accidentul". 


Chiar în prima zi a lunii februarie, la ceas de seară, o femeie în vârstă de 52 de ani, din localitatea Valu lui Traian, a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută, care i-a comunicat că fiul său a avut un accident rutier și trebuie să achite suma de 10.000 lei pentru operație. 


Cu toate că individul de la celălalt capăt al firului i-a explicat totul ca la carte, femeia nu s-a lăsat pă-călită. A pus mâna pe telefon, l-a contactat pe fiul său și… surpriză! Acesta nu fusese implicat în niciun accident. Realizând că este vorba despre o înșelăciune, femeia a anunțat Poliția.


Cazul său este unul fericit, căci ea nu i-a crezut pe cuvânt pe infractori și i-a dat pe mâna poliției. Din păcate, foarte mulți oameni, speriați de tragedia inventată de cei care vor să le ia banii cu orice preț, se lasă păcăliți și își dau și ultimul leu din casă pentru a-i salva, teoretic, pe cei dragi. 


Pentru a nu cădea pradă celor rău intenționați, oamenii legii le reamintesc constănțenilor să verifice cât de repede pot dacă într-adevăr ruda a fost implicată într-un eveniment rutier. De asemenea, trebuie luată legătura cu polițiștii, la numărul de urgență 112. 


"Fiți atenți la persoanele cu care intrați în contact aparent întâmplător. Este posibil ca acestea să vă urmărească, să încerce să se împrietenească cu dumneavoastră și să afle detalii despre familie sau vecini. De asemenea, nu primiți în locuință persoane care pretind că sunt de la diverse societăți comerciale, de furnizare a unor servicii, firme de curierat, comis voiajori etc., decât după ce ați verificat actul de identitate și legitimația de serviciu. Nu le furnizați acestora informații despre membrii familiei dumneavoastră sau despre vecini", ne sfătuiesc polițiștii constănțeni. 


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6501 secunde