"Nenorocitule, mi-ai băgat familia în pământ, criminalule"

3460
11

Articole recomandate

Individul care a provocat accidentul rutier de pe b-dul Aurel Vlaicu, soldat cu șapte victime, dintre care un adolescent de 16 ani a murit, a ajuns, ieri, la spital, după ce i s-a făcut rău când a auzit că va fi propus judecătorilor spre arestare.

Cornel Robert Georgescu a fost transportat la spital cu o ambulanță, unde a fost așteptat însă de familiile victimelor.

"Mi-ai băgat copilul în pământ. Să te duci la pușcărie toată viața ta. Neno-rocitule, mi-ai băgat familia în pământ, criminalule! Să dea Dumnezeu să mori", țipau rudele copilului decedat.

Cornel Robert Georgescu a fost reținut marți pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis pentru nicio categorie, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare și pentru ucidere din culpă. Acesta va fi propus instanței de judecată cu arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
SOFER
2 iunie 2016
2 vinovati

pt un accident cateodata e nevoie de 2 masini. umflatul e vinovat , hai sa zicem principal, dar nimik despre celalalt care a avut in momentul impactului 150 km/h. Cel care cu 3-4 secunde inainte trecea pe rosu semaforul din zona, iar cu alte cateva secunde depasea pe contrasens in zona salii Hidrotehnica. Chiar nimic???? Nu tinea cont de nimic parca grabindu-se sa nu ''rateze'' intalnirea cu umflatul. Repet...umflatul este vinovat......dar cocalarul este cel care reprezinta.....hai sa spunem ''circumstanta agravanta'', Nu murea nimeni.....era un simplu accident cu un SINGUR VINOVAT.....daca tziganul avea ''macar'' 80 la ora.

costica
2 iunie 2016
opinie

CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : pacurarucostica1963@gmail com

zoro
2 iunie 2016
ai dreptate

Soferul din Mazda a facut imprudenta de a intoarce pe linia continua, insa efectul atat de grav l-a indus soferul BMW-ului care nici el nu a circulat legal, s-au intalnit doua belele. Daca BMW-ul mergea mai incet, nu mai erau efectele atat de grave, putea chiar ca cel din Mazda sa mearga drept, putea fi acrosat ca oricare alt sofer de acest sofer stereotip de BMW cu volan pe dreapta. Nu ii gasesc nici o scuza nici soferului de pe Mazda care circula FARA PERMIS !! Hala exemplu a dat copilului sau, pacat ca si-au distrus toti vietile din ignoranta. Este un cumul de factori acest eveniment nefericit.

Răspuns la: 2 vinovati
Adăugat de : SOFER, 2 iunie 2016
pt un accident cateodata e nevoie de 2 masini. umflatul e vinovat , hai sa zicem principal, dar nimik despre celalalt care a avut in momentul...
Asa este
2 iunie 2016
Misterul se adanceste

O masina rupta in doua nu am vazut in viata mea.Am vazut masini facute covrig dar asa ceva nu am vazut.Asta ma face sa cred ca Mazada NU a fost lovita de BMW.Din aceasta cauza,eu formulez trei ipoteze de lucru:1-Aici e mana SRI-ului,2-Acolo a cazut un meteorit ca cel din Rusia si 3-Poate au construit astia o linie de TGV (Train à Grande Vitesse) si noi nu stim.

Răspuns la: 2 vinovati
Adăugat de : SOFER, 2 iunie 2016
pt un accident cateodata e nevoie de 2 masini. umflatul e vinovat , hai sa zicem principal, dar nimik despre celalalt care a avut in momentul...
Liviu
2 iunie 2016
@ SOFER

Ceea ce spui tu e perfect adevărat. Vina umflatului e clară. Dar, chiar și în cazul în care acolo ar fi fost permisă virarea la stînga, accidentul s-ar fi produs datorită descreieratului cu BMW-ul deoarece absolut nici un șofer nu poate lua în calcul torpilele care sunt conduse de nebuni și se deplasează în oraș cu peste 150 km/h. Din acest motiv și fără nici un fel de discuție, vina cocălarului criminal cu BMW-ul este de 3 ori mai mare decît a umflatului.

hocus
2 iunie 2016
pocus

Dar copilul ala ce cauta in masina cu un bou fara carnet? A fost rapit cumva?

soferie
2 iunie 2016
articol

articol scris de 'cuget liber online' ?! din articol "a condus fara permis pentru nicio categorie' de vehicul; oare exista permis fara categorie, circuli din stalp in pom apoi obtii 1categorie // am obtinut 'avansat-experimentat' la oral romana pentru bac !!

zoro
2 iunie 2016
da si nu

Vehicul inseamna autopropulsat si ai astfel: motoare, camioane, turisme. Deci e totusi o exprimare corecta. Ai si definitia DEX (Dictionar Explicativ a nu se intelege terminatie de masina inmatriculata in bulgaraia TX sau alte mizerii): Mijloc de transport pe o cale de comunicație terestră, subterană, aeriană, cosmică (aici se aplica totusi cosmica dat fiind viteza BMW-ului)

Răspuns la: articol
Adăugat de : soferie, 2 iunie 2016
articol scris de 'cuget liber online' ?! din articol "a condus fara permis pentru nicio categorie' de vehicul; oare exista permis fara categorie...
x
2 iunie 2016
articol

Asa este nu i scuza pt cel care era cu mazda dar de cioara aia cu BMW nu se pomeneste nimik ca si cum mazda asta sar fi rupt singura in doua. Unde e ala care conduce a bmw-ul dc nu se scrie nimik de el? Nu e curios?

fara nume
3 iunie 2016
asa

Aia care tipa ca o disperata nu e mama copilului....sa-si vada draq de trb ei!!! Fortza Fortza Fortza Grasule si Capul cat mai Sus!!!Fii Tare , ca nu numai tu esti vinovat !!!! Comentatori de kkt !!!!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.3979 secunde