Video VIDEO - ACCIDENT RUTIER CU TREI VICTIME, LA DELFINARIU. CARE E STAREA PRIMARULUI

6644
2
Accident rutier în zona Delfinariu. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină prin serviciul 112, la un accident soldat cu trei victime.



UPDATE - Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță sosiți la fața locului, nimeni nu a fost rănit, dar o mama și doi copii au tras o sperietură zdravănă în urma impactului, fără a fi nevoie de transport la spital.


UPDATE - Din câte se pare, implicat în accidentul rutier de la Delfinariu este Adrian Vartolomei, primarul din Ghindărești, care conducea mașina marca Opel, în care se aflau soția sa și cei doi copii. "Suntem bine, slavă Domnului. Eu am trecut pe verde, veneam de la Delfinariu și mergeam spre IPJ", a precizat pentru "Cuget Liber", Adrian Vartolomei, primarul comunei Ghindărești. Impactul s-a produs în momentul în care o femeie ce se afla la volanul unui Porsche, a încercat să intre de pe strada Soveja, pe bulevardul Mamaia. Potrivit oamenilor legii, cele două părți implicate s-au înțeles amiabil.


Comentează știrea

zoro
2 iunie 2016
sa ne lamurim

Avem titlu bomba: VIDEO - ACCIDENT RUTIER CU TREI VICTIME, LA DELFINARIU. CARE E STAREA PRIMARULUI ! Si acum intrebare, de ce ne interesa sa aflam intai de toate, cu prioritate eventual, starea primarului ?!?!?? Adica au fost implicati in accident si o mama cu copilul ei insa de ei nu ne deranjam, sa aflam starea primarului ! Dezamagitor !

carlos
2 iunie 2016
Total eronat

Opelul alb venea dinspre Delfinariu pe bd. Mamaia in directia IPJ. Porscheul venea de pe strada Soveja si isi continua drumul inainte. Porsche-ul a trecut pe verde cand intreaga coloana de masini a inaintat spre centrul intersectiei, moment in care a surprins si accidentat masina primarului din Ghindaresti care a trecute pe rosu. O analiza a imaginilor de pe una din multiplele camere video din zona va arata cum Opelul alb a fortat intrarea in intersectie cel putin pe culoarea galbena daca nu pe cea rosie, fapt confirmat si de multiplii martori vizuali ai acestui accident!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6233 secunde