Nicușor Constantinescu a câștigat bătălia cu ANI

217
Nicușor Constantinescu  a câștigat  bătălia cu ANI - nicusorconstantinescu1-1432057561.jpg

Articole de la același autor

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a câștigat bătălia cu Agenția Națională de Integritate (ANI), care l-a declarat incompatibil. Magistrații Curții de Apel Constanța au admis acțiunea formulată de Nicușor Constantinescu și au anulat raportul de evaluare nr. 18330/24.04.2013, întocmit de ANI, prin care președintele CJC a fost declarat incompatibil.

Pe de altă parte, judecătorii au respins solicitarea lui Nicușor Constantinescu de obligare a reprezentanților ANI la plata unor daune morale.

Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată în termen de 15 zile, contestație ce va fi depusă tot la Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că, în 2013, ANI susținea că, "în urma evaluărilor efectuate, s-a constatat că Nicușor Constantinescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2008 - 23 martie 2009, întrucât a deținut simultan funcția de președinte al CJC, cât și calitatea de reprezentant al județului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul SC RAJA SA Constanța". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5792 secunde