Noi detalii în cazul fetiței de 5 ani care a fost violată și ucisă. Ce au stabilit anchetatorii după deshumare

1341
Noi detalii în cazul fetiței de 5 ani care a fost violată și ucisă. Ce au stabilit anchetatorii după deshumare - img53672000-1526021354.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii au reușit să stabilească ADN-ul criminalului fetiței de 5 ani de la Baia Mare. Experții criminaliști au comparat probele cu câteva zeci de mii de profiluri ADN aflate în sistem. Criminalul este în continuare căutat de oamenii legii.

Fetița de 5 ani care a fost violată și ucisă în Baia Mare a fost deshumată. Anchetatorii au vrut să preleveze noi probe ADN necesare pentru identificarea criminalului.

Copila a fost violata si ucisa în seara de 30 aprilie. 


"Fetița s-a dus afară. Era cam ora 8.00 seara, n-a venit. Apoi am văzut că e ora 09.00, nu a venit încă în casă. La ora 10.00, nu a venit, iar frații ei au început să o caute peste tot. Între ora 10.00 și 11.00 (seara, n.r.) a găsit-o moartă acolo (în clădirea dezafectată, n.r.) sora ei de 17 ani și cu fratele de 12 ani. Copilul s-a speriat foarte tare. Gândiți-vă în ce hal s-au speriat, după ce și-au găsit propria soră moartă. Băiatul s-a închis în cameră și nu a mai vrut să iasă, că i-a fost frică", spune bunica.

"Estera trebuia să meargă acuma la toamnă la școală. Nu știu cine ar fi putut fi criminalul, dar cineva a zis că l-a văzut când o trăgea pe fetiță de mână", spune o vecină.

Când a fost descoperit, trupul micuței era mutilat aproape complet, iar capul îi era zdrobit. Medicii legiști au descoperit șocați multe fracturi craniene produse cu un corp dur. Leziunile și fracturile suferite i-au provocat copilei de cinci ani o moarte violentă și brutală.

Inclusiv familia Esterei a fost audiată pentru stabilirea împrejurărilor în care fetița a dispărut din fața blocului. Printre cei chemați s-au numărat ceilalți șase frați, dar și tatăl, deoarece minorii nu pot fi audiați decât în prezența unui adult, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde