Numărul cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 a crescut în România: 47!

801
Numărul cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 a crescut în România: 47! - izo-1583953857.jpg

Articole recomandate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în urmă cu puțin timp, încă cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul cazurilor la nivel național ajungând la 44.

Este vorba de cinci bărbați, cu vârste de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani, veniți prin vama Nădlac, din Italia, în data de 9 martie și care au fost carantinați în Arad imediat de la sosire, precizează sursa citată.

UPDATE

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri seara în România, ridicând bilanțul la 47 de pacienți infectați cu Covid-19.

Un bărbat de 20 de ani din Iași este al 45-lea caz confirmat de coronavirus în România, informează Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, acesta a venit din Italia cu mașina pe 10 martie și a intrat în carantină la Satu Mare. În mașină s-a mai aflat o persoană, care a ieșit negativ la testul coronavirus, dar testul va fi reluat.Bărbatul confirmat pozitiv este asimptomatic și va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

De asemenea, este vorba despre o femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie, și de un bărbat de 48 de ani din București, contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2706 secunde