Convoi cu persoane din Italia, oprit la intrarea ├«n Bucure╚Öti. O parte merg c─âtre Constan╚Ťa!

12670
Convoi cu persoane din Italia, oprit la intrarea ├«n Bucure╚Öti. O parte merg c─âtre Constan╚Ťa! - convoi-1583950337.jpg
Un convoi cu persoane intrate ├«n ╚Ťar─â la grani╚Ťa de Vest se afl─â oprit, la aceast─â or─â, la intrarea ├«n Bucure╚Öti, pentru lini╚Ötirea traficului din Capital─â, ╚Öi ├«╚Öi va urma drumul c─âtre Constan╚Ťa ╚Öi Prahova, a declarat, ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, ├«ntr-o interven╚Ťie la postul B1Tv.

"La intrarea ├«n Bucure╚Öti, este un convoi oprit, pornit din Vest, de la grani╚Ť─â, ╚Öi acum acesta se ├«mparte ├«n dou─â direc╚Ťii - o parte spre Prahova ╚Öi o parte spre Constan╚Ťa. Trebuie s─â fie asigurat─â ╚Öi rigurozitatea deplas─ârii ├«n Bucure╚Öti, adic─â ma╚Öinile din convoi s─â fie ├«ntr-o deplasare compact─â ╚Öi aglomera╚Ťia de la ora 6-7 nu va da aceast─â premis─â, astfel ├«nc├ót se a╚Öteapt─â un pic lini╚Ötirea circula╚Ťiei din Bucure╚Öti, astfel ├«nc├ót acestea s─â se deplaseze ├«n siguran╚Ť─â. Nu se vor opri ├«n Capital─â, de aia s-au oprit la intrarea ├«n Capital─â, ╚Öi convoiul se va deplasa compact c─âtre Constan╚Ťa ╚Öi c─âtre Ploie╚Öti ╚Öi va face o escal─â ╚Öi ├«n Ialomi╚Ťa", a spus Marcel Vela.

El a explicat c─â a avut loc o videoconferin╚Ť─â cu prefec╚Ťii, mar╚Ťi noaptea, pentru a fi ├«n╚Ötiin╚Ťa╚Ťi despre starea convoaielor formate la grani╚Ť─â, astfel ca oamenii s─â fie a╚Ötepta╚Ťi ╚Öi introdu╚Öi ├«n centrele de carantin─â ├«n jude╚Ťele de destina╚Ťie.

Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2399 secunde