Nuredin Beinur și comisarul șef Cristinel Nițoi rămân după gratii

2638
Nuredin Beinur și comisarul șef Cristinel Nițoi rămân după gratii - 912df6d16f48cbdde1a3e0f56643ee41.jpg
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis recursul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București în dosarul adjunctului Poliției Neptun, comisarul șef Cristinel Nițoi.
Drept urmare, Nițoi rămâne în continuare după gratii. Inițial, judecătorii de la Curtea de Apel București fuseseră de acord ca Nițoi să fie pus în libertate după ce formulase o cerere de liberare provizorie sub control judiciar, însă procurorii au formulat recurs împotriva acestei decizii.
Și Nuredin Beinur rămâne în continuare arestat. La fel ca amicul său, Beinur formulase o cerere de liberare provizorie sub control judiciar, însă, în cazul său, nu fusese admisă nici de instanța de fond.
Cei doi au fost arestați la începutul lunii octombrie și de atunci au formulat mai multe cereri pentru a ieși din arest. Cu toate acestea, până acum n-au avut noroc. Alături de ei, au mai ajuns după gratii Erchin Nuredin, Mihai Nelu Balaban, Mannix Pădure, Ovidiu Constantin Pop și Valentin Popa.
Potrivit anchetatorilor, Beinur Nuredin și fratele său, Erchin Nuredin, împreună cu celelalte persoane din anturajul lor și cu ajutorul polițistului Cristinel Nițoi, percepeau taxe de protecție de la diverși oameni de afaceri în schimbul promisiunii că-și vor putea derula în liniște afacerile pe litoral. Taxele de protecție se ridicau la câteva mii de euro anual. În ipoteza în care părțile vătămate depuneau plângeri penale la poliție, inculpații, cu sprijinul polițistului Nițoi, reușeau să stopeze cercetările în cauzele respective și să mușamalizeze aflarea adevărului, prin obținerea unor soluții de netrimitere în judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3164 secunde