O parte din familiile militarilor decedați în accidentul aviatic de la Tuzla dau în judecată MApN-ul

448
O parte din familiile celor 12 militari care au murit în accidentul aviatic de la Tuzla sunt hotărâte să dea în judecată Ministerul Apărării Naționale, instituție pe care o consideră vinovată de producerea tragediei.
Printre aceste familii se află și cea a militarului Cosmin Florescu, de 25 de ani, de la Mangalia. Daunele nu vor acoperi pierderile suferite de aceste familii, dar dacă instanțele de judecată vor ajunge la concluzia că ministerul poartă vreo culpă pentru producerea acestei tragedii, poate că se va face ceva pentru ca astfel de nenorociri să nu se mai petreacă.
Încă de la momentul producerii accidentului aviatic se făceau supoziții cu privire la faptul că avionul folosit în acea zi nefastă de 5 iulie pentru antrenarea militarilor era mult prea vechi și ar fi trebuit să fie scos demult din uz. Astfel de aparate de zbor și echipamente învechite se află, din păcate, în unitățile militare din întreaga țară, iar viețile unor militari tineri și pregătiți excelent din punct de vedere profesional sunt puse, zilnic, în primejdie.
Amintim că nu mai puțin de 12 militari și-au pierdut viața în tragedia aviatică de la Tuzla, după ce avionul cu care aceștia se antrenau s-a prăbușit la scurt timp de la decolare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2745 secunde