Oamenii legii au mers cu daruri la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență

371
Oamenii legii au mers cu daruri la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență - alunispolitisti-1613317745.jpg

Articole de la același autor

Copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța au fost vizitați, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii constănțeni. Cu complicitatea specialiștilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale le-au pregătit o surpriză celor 15 copii, cu vârste între 8 și 15 ani, și le-au pus zâmbete pe buze: le-au adus cadouri constând în haine, jucării și multe, multe dulciuri.

Iar pentru că polițiștii sunt vigilenți și au efectuat „cercetări” amănunțite, din „anchetă” a reieșit faptul că de curând, George a împlinit vârsta de 15 ani, iar în perioada următoare, Monica va împlini 10 ani, fapt pentru care au primit și câte un tort, iar cei prezenți le-au cântat „La mulți ani” și le-au urat să fie sănătoși, să își împlinească visele și, nu în ultimul rând, să nu renunțe vreodată la speranță. Momentul culminant al „acțiunii” a fost sosirea polițiștilor din cadrul Secției 4, iar copiii s-au arătat interesați de uniformele colegilor și de autospeciala de poliție, fiind bucuroși pentru că au fost lăsați să pornească semnalele luminoase. Într-un moment de fericire, Andrei a exclamat: „Eu vreau să fiu polițist!”.

Pentru că vremea a ajutat, după o scurtă bătaie cu bulgări de zăpadă, la final, polițiștii și copiii și-au luat rămas bun și au făcut promisiuni că se vor revedea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6776 secunde