Obsedat sexual pe străzile din Constanța

442
Obsedat sexual pe străzile din Constanța - obsedatsexual-1424016589.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat este anchetat de polițiștii Secției 3 din municipiul Constanța, după ce a agățat femei, pe străzile orașului, și le hărțuia sexual.  Sâmbătă, în jurul orei 10, 45, o femeie de 58 de ani a sunat la 112 spunând că, în timp ce mergea pe strada I. C. Brătianu, în dreptul Policlinicii 2 Constanța, a fost acostată de un bărbat, care a început să facă gesturi obscene, reușind cu greu să scape de el. După un sfert de oră, o tânără de 26 de ani suna la 112 pentru a cere sprijin spunând că a fost acostată pe B-dul Ferdinand, în dreptul fostului cinematograf Republica, de un bărbat dezbrăcat. 


Imediat, polițiștii au ajuns în zonă și l-au prins pe suspect. Este vorba despre Adrian F., de 46 de ani, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul este navigator și a recunoscut co-miterea faptelor, neputând însă să dea o explicație pentru cele întâmplate. 


Acesta este anchetat, în libertate, pentru ultraj contra bu-nelor moravuri. El este moni-torizat de polițiști, care recomandă ca în astfel cazuri să se apeleze imediat 112. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde