Acțiune de proporții a polițiștilor de la Transporturi

Opt hoți din vagoane, printre care și un pompier, au fost prinși de oamenii legii

902
1
Criminaliștii din cadrul Poliției Transporturi Constanța au descins, marți, la opt adrese din mai multe localități din județ, unde existau informații că se ascund membrii unei rețele de hoți din trenuri.
În urma acțiunii, opt tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, au fost reținuți, în urma perchezițiilor domiciliare fiind găsite mai multe bunuri sustrase din vagoanele de marfă. Astfel, polițiștii au descoperit chingi pentru ancorarea mărfurilor vrac în vagoanele de marfă, clești tip gură de lup folosite de infractori pentru tăierea sigiliior de la vagoane, piese auto, 240 litri benzină, două biciclete medicinale, radiatoare electrice, o cadă și obiecte sanitare, zahăr industrial, saci de îngrășământ chimic, 53 metri pătrați parchet laminat, 39 metri pătrați gresie, suporturi pentru lumină tip spot, bidoane folosite la sustrageri de combustibili din vagoanele de marfă.
Ca urmare a acțiunii, numiților Cristian Dumitru, de 24 de ani, din Satu Nou, Adrian Lipan, de 24 ani, din Mircea Vodă, Constan-tin Soroceanu, de 24 de ani, din Cernavodă, Adrian Ceasnog, de 23 de ani, din Satu Nou, Radu Zuzuleag, de 23 de ani, din Mircea Vodă, Ionuț Samara, de 21 de ani, Marian Chesoriu, de 21 de ani, și Iulică Țurcanu, de 20 de ani, toți trei din Făclia, cunoscuți cu antecedente, li s-au întocmit dosare penale pentru furt.
Totodată, cu ocazia acțiunii, a fost confiscat un autoturism marca Opel Astra, aparținând lui Radu Zuzuleag, în care se aflau șase bidoane din plastic de 60 litri fiecare, două dintre acestea fiind pline cu benzină. Autoturismul avea numere de înmatriculare false.
De asemenea, polițiștii au constatat că Iulică Țurcanu, conducător auto la formația de pompieri civili din cadrul Centralei Nuclear-Electrice Cernavodă, este autorul unui alt furt din vagoane produs la data de 26.10.2009, împreună cu alte trei persoane, fiind împușcat în acea noapte de polițiști cu o armă de vânătoare, însă reușind să scape.
Cel în cauză a fost cercetat și prezentat Serviciului de Medicină Legală Constanța pentru a stabili cu certitudine natura rănilor din coapsa dreaptă.
În urma cercetărilor, anchetatorii au dispus ca cei opt să fie cercetați în stare de libertate pentru furt.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7473 secunde