Panică printre pasagerii unui maxi-taxi. Hârb cu "trapă zburătoare"

887
1

Articole de la același autor

Momente de panică, marți, într-unul din "microbuzele terorii" ce încă circulă pe străzile Constanței, după ce trapa unui maxi-taxi de pe ruta 303 s-a desprins și a zburat, pur și simplu, pe carosabil, printre mașini. Pe lângă sperietura în sine, panica s-a accentuat în momentul în care șoferul s-a pierdut cu firea, la gândul că va fi certat de superiorii săi. Acesta a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă în disperarea de a recupera "trapa zburătoare", fiind cu greu convins de pasageri să se calmeze și să continue traseul normal, fără alte manevre riscante.

"Era un șofer tânăr, care s-a speriat și voia dinadins să recupereze trapa. S-a oprit și voia să taie linia dublă continuă, din față veneau foarte multe mașini, așa că ne-am speriat și l-am rugat să își vadă de traseu. Era foarte speriat și repeta în continuu faptul că îl vor certa șefii. Chiar nimeni nu vede cât de vechi sunt unele microbuze? Câte riscuri trebuie să ne mai asumăm când urcăm în ele?", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marioara C., pasageră în microbuzul cu pricina.

Norocul a făcut ca nimeni să nu pățească nimic de această dată, însă de câte astfel de momente trebuie să ne mai lovim pentru a se lua măsurile corespunzătoare pentru o deplasare lipsită de peripeții? 

Comentează știrea

Ion
29 iulie 2017
maxi taxi

Cuget liber duce o campanie agresiva impotriva liniilor de transport maxi taxi. Va temeti de concurenta ? Ca orice mijloc de transport pe drumurile publice, trebuie sa repecte legislatia in vigoare. In niciun articol din ziar, nu rezulta ca aceste masini incalca legislatia. Asa ca nu mai fiti PENIBILI. Ori veniti cu ceva concret si la obiect, ori scrieti de nemurirea sufletului daca sunteti in stare !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8051 secunde