Pățania unui polițist american cu Poliția Română: "IA VEZI, UITE LA EL CE NESIMȚIT!"

31288
14
Pățania unui polițist american cu Poliția Română:
Cetățeanul american de origine română, Marius Stoika, este polițist de mai bine de 20 de ani în Statele Unite ale Americii. Este ajutor de șerif în Ohio și de curând a făcut o excursie în România, în Bucovina. Un permanent critic, îndrumător dar și susținător al polițiștilor români, Marius Stoika a avut la Vatra Dornei o experiență cel puțin... interesantă cu o tânără polițistă.

"Vatra Dornei ! Eram la benzinarie, si dansa iesise din magazin, am vrut sa ma conving Eu pe mine, daca intradevar Politia Romana e asa cum zic toti ca e, rece, neprimitori si fara profesionalism. Fiind o DOAMNA agent cu doua liniute pe umeri, am asumat ca are ceva ani de experienta cu publicul. Am dat geamul jos, si respectos vorbind am zis, "buna ziua, putem sa facem o poza :) ?"


Nu a raspuns nimic, ca si cum nu as fi fost acolo, si s-a suit in masina si a trantit usa. Fiind parcat chiar langa masina ei, am coborat si dansa a deschis usa, m-a intrebat "care e problema mea ?" Am zambit, si am zis ca "nu-i problema, de ce sunteti suparata, si de ce sunteti in modul asta de "APARARE", doar am intrebat daca se poate face o simpla poza ?"

Prin care dansa a trantit usa auzind-o zicand, "IA VEZI, UITE LA EL CE NESIMTIT!". 


O politista, foarte suparcioasa, neprimitoare, si cu profesionalismul la pamant !


Nu am timp sa stau pe aici sa intru putin la Baza, dar revin Eu :)


Doamna Politista ! Nu asa se vorbeste cu cetatenii in public, hai sa vedem care e situatia, inainte de a "judeca gresit" Da?

Se putea abordarea situatia putin mai diferit din partea unui om de stat care reprezinta o comunitate si un sistem intreg.

"Da domnu! Cu ce pot sa va ajut ? :) Imi pare rau dar momentan nu pot sa fac poze, deoarece serviciul nu-mi permite, imi pare rau !. Cum va numiti, pot sa ajut cu altceva ?"


Hai sa nu uitam, ca Politia e facuta de comunitate si pentru COMUNITATE !

Daca Politistii nostri nu sunt " primitori" pentru ca comunitatea sa poata sa vina la ei cu tot FELUL de situatii si probleme, indiferent ce sunt, ATUNCI, UNDE, SI LA CINE SA SE DUCA ?

Hai respect !", și-a încheiat povestea Marius Stoika pe Facebook.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Cetatean
11 noiembrie 2016
European

Labar de politai cu apucaturi de libidinos. S-au ridicat penele curcanului cand a vazut o femeie politist. Trebuia sa stie lumea ca el e militian de US. Unii cand se intorc in tara nu stiu cum sa isi arate "gradele" ... unii cu turnulete...altii cu bolizi 4rd-hand.

mata
11 noiembrie 2016
coruptii in cur

sa futa si putzica lui ceva nou..marsh la cct gabor idiot

europeanu
11 noiembrie 2016
Pentru primii doi

din pacate e plina tara de idioti ca voi.

Stima Stoika
11 noiembrie 2016
Just For Laughs Gags

Politista s-a purtat asa cum ne purtam noi toti.Ea este de-a noastra,nu vine din alta lume.Politistul american a verificat ceva ce noi stiam de mult timp.In general avem o impresie foarte buna despre noi.Partidul comunist ne-a spus ca suntem un fel de popor ales,unic in Univers.Azi ni se spune "mandri ca suntem romani".Noi ca popor nu prea stim de gluma.Suntem suspiciosi,banuitori,irascibili,mai ales pe strada.Probabil ca istoria noastra comuna ne-a modelat comportamentul.Am fost pacaliti,am fost mintiti,umiliti,am fost furati de prea multe ori,sau ne furam unul pe altul.Bascalia si mistocaria de prost gust ne caracterizeaza.Cred in schimb in credulitatea romanului dar si in toleranta de orice fel.Cred in toleranta fata de alte etnii,toleranta religioasa dar si toleranta exagerata fata de talhari si hoti.Probabil ca si de aici ni se trage.Primii doi comentatori,mandri ca sunt romani, au gandit la fel ca politista din experimentul americanului.Ma uit cu placere la filmele canadiene(probabil) "Just For Laughs Gags" si ma gandeam ca romanul gusta din glume numai daca gluma(bascalia) este facuta pe seama dusmanului lui.La asemenea glume,un roman le-ar fi intors un dos de palma si ar fi scos pistolul sau maceta.Sau pur si simplu le-ar fi raspus: "Care e problema ta,mai handicapatule ? " Sau ari fi raspuns:Du-te in plm ! Sau :" Imi bag p.....in gura ta !"

fani
11 noiembrie 2016
politista

Totul pleaca dela educatie si iar educatie ! Cu cine a invatat la scoala de politiusti "distisa " doamna ? Cu niste profesori mai mult ca sigur purtatori de doctorate plagiate si demni urmasi de militieni .Asa cum prin toate scolile valorile apar numai acolo unde sunt si profesori valorosi ,daca mai sunt .Mistocareala pe toata linia ,Constitutie cu, "nimeni nu-i mai presus de lege " si pana la OBLIGAREA unui presedinte al tarii sa semneze ca "primaru " .Astea au fost implementate deliberat si rezultatele se vad deja.....

Roman din Romania
11 noiembrie 2016
Educatie,si comportament

Nimic nu ne mai mira in Romania dar respecta sa fi respectat.....

Unul care nu face poze
11 noiembrie 2016
Poza cu maimuta

Daca venea unul pe strada la tine in Miami si ti zicea alo domnu o poza cu politistul se poate ... ca maimuta e plecata! Faceai poza?sherif de doi bani. Dupa ture de noapte si alergat dupa tigani borati ai kef sa faci poza cu unul in benzinarie ? Un idiot

Cetatean
11 noiembrie 2016
European

Despre ce vorbim aici mai "distinsilor"? Despre un cetatean care doreste sa faca poza cu o duduie politista, pe motiv ca?....a parcat langa dansa?!?! La modul de abordare, a primit ignore! Individul a continuat in aceeasi maniera caracteristica labarilor raniti in orgoliu. Si continua sa scrie cum ar fi trebuit sa se comporte politista cu un cetatean. Numai ca el nu e orice cetatean, e un serif care a avut o abordare civilizata, fara "subtilitati de imperechere" E plina lumea de "patrioti" peste hotare, care cand revin in tara au impresia ca dobandesc un statut special. Mai rau e cand isi dau aere de intelectuali, si emit norme de conduita morala. Vai de capul vostru de nimici ce sunteti.

Stix
11 noiembrie 2016
....

Asta e un reportaj sau o poveste inventata care sa incite lumea impotriva politiei....

Politist Canadian
12 noiembrie 2016
Mai tov Cetatean European

Te roade gelozia ca noi politistii care la fiecare pas ne este pusa viata in pericol cand tu dormi si habar nu ai ce se intampla pe strada noaptea si pe urma vii si zbieri ca istericul ca ti s-a spart masina sau nu mai stiu eu ce care iti apartine .Noi astia asa cum suntem suntem scoliti in Academii straine ca sa le dam clasa ca suntem Romani iar tu un papitoi ai curajul sa spui de ce avem masini luxoase.De aia ca ne permitem din salarul care il avem in america sau Canada .

Răspuns la: European
Adăugat de : Cetatean, 11 noiembrie 2016
Labar de politai cu apucaturi de libidinos. S-au ridicat penele curcanului cand a vazut o femeie politist. Trebuia sa stie lumea ca el e militian de...
14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3353 secunde