Polițiștii au început să umble prin școlile și liceele constănțene

203
1
Polițiștii au început să umble prin școlile și liceele constănțene - politistii-1474906536.jpg

Articole de la același autor

Ieri, s-a dat startul evenimentului "Săptămâna Prevenirii Criminalității - 2016". În prima zi a manifestării, s-au derulat activități în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 31 Constanța, Colegiului Tehnologic "Tomis", Liceului Internațional de Informatică, Grădiniței nr. 23 Constanța și Școlii Generale "Constantin Angelescu" Constanța, abordându-se aspecte privind legislația referitoare la regimul răspunderii penale a minorilor, consecințele consumului de alcool și alte substanțe interzise, precum și prevenirea violenței în rândul tinerilor, atât în incinta unităților de învățământ, cât și în afara acestora. 


Polițiștii structurii de prevenire a criminalității au discutat cu peste 200 de elevi și cadre didactice, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari. Cu această ocazie s-au desfășurat concursuri, jocuri, demonstrații, iar polițiștii prezenți la activitate au diseminat aproximativ 240 de pliante, flyere și broșuri cu mesaje preventive din sfera de interes a grupului țintă.


La acțiune au participat polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secțiilor 3 și 4 Poliție din Constanța și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog Constanța care au desfășurat activități în domeniul prevenirii delincvenței juvenile.


Comentează știrea

Costel
26 septembrie 2016
Colaborare

Vă propun un business avantajos. Este vorba de compania SCnet -Shopping Center Network Central-, o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri. In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati INFO pe email de la: [email protected] Dar, mai intai, - accesati site-ul: www.scnetworld.com/DCOSTEL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6851 secunde