Patru elevi constănțeni încearcă să devină jandarmi, în această vară

171
Patru elevi constănțeni încearcă să devină jandarmi, în această vară - patru-1465916880.jpg
Timp de șase săptămâni, în perioada 13 iunie - 22 iulie, patru constănțeni, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, se pregătesc să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 


Cei patru elevi au terminat anul I de studiu, iar în perioada următoare vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Timp de șase săptămâni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile pe linia ordinii și siguranței publice, ce revin subunităților unde au fost repartizați. 


Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în anul de învățământ încheiat, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor și dezvoltarea capacității de a acționa împreună cu colegii lor, în cadrul dispozitivelor de ordine publică. 


La sfârșitul celor șase săptămâni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5664 secunde