20 de tineri vor să devină jandarmi, la Constanța

176
20 de tineri vor  să devină jandarmi, la Constanța - 20-1463679627.jpg
Tinerii sunt interesați de o carieră în Jandarmerie și, în acest sens, 20 de persoane au fost luate în evidență pentru susținerea examenelor de admitere în instituțiile de învățământ în care se formează viitorii jandarmi.

10 dintre tineri vor să urmeze cursurile Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București, iar ceilalți 10 vor susține examene la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica", la Drăgășani și "Petru Rareș", la Fălticeni.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța. Până la data de 27 mai, pot fi depuse cererile pentru Academia de Poliție, iar pentru școlile militare de subofițeri, candidații au timp să depună cererile până la data de 29 iulie.

Informații suplimentare despre înscrierea la instituțiile militare de învățământ se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, tel. 0241.618.969 int. 24557. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3059 secunde