Percheziții de amploare, la Constanța. Sute de mii de euro PREJUDICIU

602
Percheziții de amploare, la Constanța. Sute de mii de euro PREJUDICIU - lala1437637481-1442213440.jpg
Polițiști au descins, în această dimineață, în mai multe locații din Constanța, Ilfov, Giurgiu și București. Ancheta oamenilor legii îi vizează pe membrii unei grupări care acționa în domeniul transportului internațional de marfă. Descinderile au loc la domiciliile persoanelor vizate, dar și la sedii ale societăților comerciale administrate de acestea. 


"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2014, reprezentanții unei firme, cu obiect de activitate transportul internațional de marfă, ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive pentru prestări servicii și achiziții de consumabile auto, pentru a diminua baza impozabilă și pentru a eluda plata taxei pe valoare adăugată și a impozitului pe profit.


De asemenea, în urma investigațiilor s-a stabilit că facturile fiscale false, evidențiate în contabilitatea agentului economic, ar proveni de la societăți comerciale de tip fantomă", spun polițiștii. 


Polițiștii spun că prin săvârșirea de infracțiuni economice indivizii au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 500.000 de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5809 secunde