Percheziții la cămătari și contrabandiști: Zece persoane au fost ridicate de DIICOT

295
1
Percheziții la cămătari și contrabandiști: Zece persoane au fost ridicate de DIICOT - diicot-1352189189.jpg

Articole recomandate

Zece români, sârbi și bulgari au fost ridicați, astăzi, de autorități, ei fiind acuzați că făceau contrabandă cu țigări aduse din Serbia, dar și de acte de cămătărie, informează Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au ridicat de la locuințele acestora 200.000 de lei și 30.000 de euro, plus chitanțele fictive pentru sumele și dobânzile primite.

Unul dintre acuzați este poștaș.

"Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Olt, împreună cu ofițeri de politie judiciara din cadrul SCCO Olt, au procedat la destructurarea unui grup infracțional organizat, constituit din zece persoane, cetățeni romani, sârbi și bulgari, specializați în contrabanda cu țigări și în săvârșirea de infracțiuni de violență", informează, marți, într-un comunicat DIICOT.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că învinuiții au constituit un grup infracțional organizat, având drept scop comercializarea ilegală a unor cantități însemnate de țigări, provenind din Serbia.



Comentează știrea

FONDURI UE
6 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde