Percheziții la CONSTANȚA / Evaziune fiscală de peste 60 de milioane lei

260
Percheziții la CONSTANȚA / Evaziune fiscală de peste 60 de milioane lei - 1noiembrieretinutiperchezitii138-1386245770.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au destructurat un grup infracțional organizat, constituit din 33 de învinuiți, acționând cu predilecție pe raza municipiului București și a județului Sibiu, specializat în evaziune fiscală în materia achiziției/vânzării deșeurilor feroase și neferoase. 


În acest sens, procurorii DIICOT au efectuat 40 de percheziții domiciliare pe raza mai multor județe, printre care și Constanța, la locuințele membrilor grupării, ocazie cu care au fost ridicate documente financiar - contabile. 


"Se conturează suspiciunea rezonabilă că învinuiții au obținut beneficii financiare substanțiale, prin eludarea plății către bugetul de stat a TVA și impozitului pe profit, aferente operațiunilor comerciale cu deșeuri feroase și neferoase, efectuate prin intermediul  societăți comerciale controlate de către membrii grupării. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 60.000.000 lei", precizează reprezentanții DIICOT. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1851 secunde