PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ CU CARNE

436
PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ CU CARNE - fondperchezitii13758891181400828-1401257955.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au descins, azi noapte, la locuințele mai multor suspecți din Constanța, București și Ilfov, angajați la mai multe restaurante și hypermarketuri. Potrivit polițiștilor de la Poliția Capitalei, mai mulți angajați ai unor hypermarketuri din Constanța, dar și București sunt acuzați de evaziune fiscală cu carne.

Ancheta a pornit după ce, într-un depozit din Popești-Leordeni, au fost descoperite trei tone de carne fără acte de proveniență. 15 persoane au fost audiate, iar pentru 12 dintre acestea a fost începută urmărirea penală. Din Constanța, trei suspecți se află sub control judiciar, iar alți cinci au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Managerul firmei furnizoare de carne este cel care făcut plângerea la Poliție în acest caz, întrucât a sesizat nereguli în firma sa. Ulterior, s-a constat că proprii săi angajați vindeau o parte din marfă la negru, deși inițial aceasta le era predată pentru distribuție cu toate actele în regulă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4282 secunde