Cum erau tâlhărite prostituatele din Constanța

394
1
Cum erau tâlhărite prostituatele din Constanța - perchezitii1372427752-1399637574.jpg

Articole de la același autor

Patru dintre cei cinci bărbați săltați în urma perchezițiilor de ieri, din municipiul Constanța, acuzați de tâlhărirea unor prostituate, au fost reținuți. 


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța precizează că au fost reținuți Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache - anchetați pentru două infracțiuni de tâlhărie calificată, și Ionuț Cătălin Constantin și Petre Părăeală, anchetați pentru tăinuire.
 
Astfel, primii doi sunt acuzați că au comis tâlhăriile în seara de 14 aprilie, împreună cu alte trei persoane, încă neidentificate. Metoda era următoarea: primul bărbat intra dându-se drept client, după care în locuința respectivă intrau și complicii săi. În ambele cazuri, complicii au purtat cagule, iar în a doua tâlhărie au susținut inclusiv că sunt polițiști. Le-au furat femeilor telefoane mobile, laptopuri și câteva 1.200 de lei. 


Bunurile au fost găsite la Ionuț Cătălin Constantin și Petre Părăeală. Cei patru urmează să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 








Comentează știrea

Anonim
9 mai 2014
Palaghia

Palaghia zis hotu este capul. Este proxenet are 2 tentave de omor prin incendiere in Navodari. O fata de 16 Ani batuta pana sa aruncat de la et 1. Si peste 200 de locuinte sparte in jud dobrogea intr-o luna

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde