VIDEO. Cinci bărbați reținuți, în urma unor percheziții, în Constanța, Ialomița și Bacău

74
VIDEO. Cinci bărbați reținuți, în urma unor percheziții, în Constanța, Ialomița și Bacău - perchezitii13819593081394610351-1398866870.jpg

Articole recomandate

Cinci bărbați bănuiți că ar fi înșelat mai multe societăți comerciale, prin emiterea de file CEC și bilete la ordin false, au fost reținuți de polițiștii de la Investigarea Fraudelor din Constanța, în urma a 8 percheziții efectuate în trei județe. De asemenea, au fost recuperate bunuri în valoare de 55.000 de lei susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.








Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor - I.P.J. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat 8 percheziții domiciliare în județele Constanța, Bacău și Ialomița, la cinci persoane bănuite că ar fi comis mai multe infracțiuni de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. 


La acțiune au participat și polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Constanța și de la I.P.J. Ialomița și Bacău.
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit mai multe bunuri și obiecte provenite din săvârșirea infracțiunilor, în valoare de 55.000 de lei, care au fost predate păgubiților.


Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2013 - aprilie 2014, cei în cauză, prin atribuirea de calități mincinoase, ar fi achiziționat de la mai multe societăți comerciale, ATV-uri, ulei pentru motoare industriale, piese auto, obiecte de mobilier și produse alimentare, pe care, în momentul preluării, le-ar fi achitat prin emiterea de file CEC sau bilete la ordin falsificate și ulterior le-ar fi valorificat.


Polițiștii au reținut cele cinci persoane bănuite, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
În cauză, alți trei bărbați sunt arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 17 aprilie a.c., fiind bănuiți că în perioada decembrie 2013 – aprilie 2014, prin atribuirea calității de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi înșelat reprezentanții mai multor firme, de la care ar fi achiziționat bunuri, achitându-le cu file CEC sau bilete la ordin false.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4323 secunde